Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka Joanna Kuchnicka mart enty KRZYSZTOF MARCINIAK boj fra oszlo Miroman Onty_Ja_Gabriel_3. MałeMi (3944 niezalogowanych)
76 Postów
Megip
(Megip)
Początkujący
Zastanawiam się Jachu1972 (Czy może Maku...) ile ty masz tu kont..?/ czy ty uważasz, ze ludzie to idioci i nikt się nie domyśli?? Dalej się karmij tym gównem, ssijcie sumę swoich kompleksów i dalej z tym nic nie rób. Masz problem na każde
rozwiązanie. Nie trzeba być specjalistą by zauważyć u Ciebie narcyzm, paranoję i
zaburzenia aspołeczne. Drugi Tramp...
Słaby i niewystarczający substytut męskości. Wersja demo, mocno wybrakowana i pełna niedociągnięć... Wiesz, że jest różnica między byciem fajnym, a byciem żałosnym... Ty nic z tym nie robisz. Dalej głaskasz się po jajach i spędzasz tu godziny
jak portalowy celebryta... Ile ty masz lat?? Może i jesteś dorosły ale kompletnie nie dojrzały. Różnica dotyczy podkładu odpowiedzialności i mądrości życiowej. Pamiętaj! Ja jako kobieta, znam swoją atrakcyjność i mam wymagania a zarazem pytanie...
Czy ty w ogóle wiesz co znaczy być mężczyzną? Czy ty wiesz co znaczy mieć jaja? Grzęźniesz w swojej obsesji kontrolowania wszystkiego i wszystkich, nawet nie zauważasz, kiedy zaczynasz pożerać własny ogon... Gratuluję i powodzenia życzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Krzysztof Makowski napisał:
Skundlony portal, gdzie moderator odwraca polubienia jak mu sponsor Soros nakazał - zazwyczaj o 180st. Tu nie ma żadnej rzetelności ani prawdy. Wszystko przekłamane przez sprzedajnych pachołów !

youtu.be/M6wRnouGZFQ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Krzysztof Makowski napisał:
Skundlony portal, gdzie moderator odwraca polubienia jak mu sponsor Soros nakazał - zazwyczaj o 180st. Tu nie ma żadnej rzetelności ani prawdy. Wszystko przekłamane przez sprzedajnych pachołów !

...chłopie!,, skąd w tobie tyle jadu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok